Notice: Undefined index: id in /home/wespenbe/public_html/plugins/system/pwtseo/pwtseo.php on line 1004
Algemeen

LAST VAN WESPEN?

 Logo Faunacontrol nieuw wesp vrij

Bij ons bent u verzekerd van een goed uitgevoerde, verantwoorde en vooral

veilige bestrijding met 100% SCHRIFTELIJK GARANTIE en goede nazorg!

 

Bel: 076-5935707

 

Faunacontrol is volledig gediplomeerd en gecertificeerd en erkend door het ministerie.

 
Wanneer u een wespennest ontdekt, is het niet aan te raden aan om dicht bij het wespennest te komen. De ingang van het wespennest is te herkennen aan de opening waar de wespen in en uit vliegen.

Wij adviseren u het nest niet zelf te gaan bestrijden en/of geen andere acties uit te voeren dicht bij de ingang van het wespennest. Een volwassen wespennest heeft gemiddeld 5000 wespen. Indien een wespennest verstoord wordt, kunnen de wespen agressief worden en overgaan tot steken.


Indien u allergisch bent voor wespensteken of meerdere wespensteken tegelijk krijgt, kunt u hierop een allergische reactie vertonen. Deze allergische reactie kan zeer gevaarlijk zijn.

In Nederland overlijden er jaarlijks mensen door een of meerdere wespensteken.

Wespenbestrijding is daarom ook een taak voor professionele wespenbestrijders.
De kosten van een wespenbestrijding door een professionele wespenbestrijder wegen niet op tegen de gevaren van de doe-het-zelf bestrijding.

Neem daarom geen enkel risico en bel FAUNACONTROL

WESPENBESTRIJDING is een serieuze zaak en geen spannend avontuur!

 

Het bestrijdingsgebied van Faunacontrol beslaat de volgende plaatsen en gemeentes: Bavel, Bosschenhoofd, Breda, Den Hout nb,  Drimmelen, Etten-Leur, Fijnaart, Gastel, Geertruidenberg,  Gilze, Heijningen, Hoeven, Hooge Zwaluwe, Kaatsheuvel,  Klundert, Lage Zwaluwe, Langeweg, Made, Moerdijk, Oosterhout nb, Oud Gastel, Oudemolen nb, Oudenbosch, Prinsenbeek, Raamsdonk, Raamsdonksveer, Rijsbergen, Rucphen, Sprang-Capelle, Sprundel,  St Willebrord, Stampersgat, Standdaarbuiten, Terheijden, Teteringen, Ulvenhout, Waalwijk, Wagenberg, Waspik, Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Zundert. Overige plaatsen in overleg.

 

kwaliteits-logo